tjabba tjena

tjabba tjena!

snacka om kallt asså, så fort man kmr ut så fryser man fan till is typ. kan juh vara för att jag gick i linne hem men skulle bara se hur långt jag kunde gå innan jag var tvungen att sätta på mig jacka. kom hela vägen hem :D haha lite onödigt men hade inget bättre för mig^^ var riktigt trött sen igår så trodde att det skulle hjälpa mig att vakna lite, men nej så vart det inte. somna det första jag gjorde när jag kom hem och klev upp vid sju typ. haha inte så smart för nu kmr jag inte kunna sova ikväll. tänkte nog inte så långt :P så det blir väl att ladda ner en film som jag kan kolla på, det blir bruce almighty. är sugen på en komedi, haha den är så himla kul x) <3

sjukt kallt ute.

Det är så sjukt kallt ute så att det nästan inte är sant ! Det jobbiga med det är att man måste vänta längre på bussarna eftersom dom alltid är sena på vintern och det är grymt jobbigt. Idag hade jag och Jessi tänkt att åka på öppet hus på Ubg men det var så himla kallt så det hindra ju oss men vi är ändå inte så jätte intreserade i det gymnasiet så det gjorde inte så mycket. Vi laddar upp oss till imorgon istället för då blir det öppet hus på G2 som gäller.

gossip girl.

Hejsan allt underbart folk ! Idag har jag och Jessica varit i kista och kollat i affärer. Jag köpte en jätte mysig svart velour tröja ifrån hm, Jessica hittade inget. Innan vi drog hem köpte vi en dricka och satt oss ner och prata om allt mellan himmel och jord. När jag kom hem kollade jag på två gossip girl avsnitt som jag hade missat . Dom var jätte bra och spännande. Godnatt.


mp3.

Jag fick en förtidig julklapp idag av pappa! En mp3 som är jätte söt, liten och rosa.


"cola i ögat"

Hajsan. Igår var det en ganska trevlig kväll. Jag och Jessica var hemma hos Natta vi satt ute på balkongen och mös. Det var bra ända tills Jessica "råka" hälla cola i mitt öga det sved otroligt mycket och jag vart väldigt röd runt ögat. Så sen var det bara för mig att sminka om mig. Jessica var ju inte direkt populär efter det. Efter ett litet tag kom Robin och Markus dit (jätte trevliga människor) vi slöade ett tag och sen fick killarna och Natta för sig att vi skulle kolla på film. Man blir ju jätte trött av det så jag och Jessica gick ut och körde snöbollskrig innan och Robin följde också med. Vi hade värsta planen om att vi skulle lura mula honom men det slutade med att vi var alla mot alla hehe eller ? (a). När vi kom in och satte oss vid Markus och Natta så klagade dom självklart på att vi var blöta. När filmen tog slut var vi alla rätt så trötta så då gick grabbarna hem och jag och Jessi sov hos Natta. Vi kom i säng ganska sent så jag har varit sjukt trött hela dagen (jobbigt). Jag kom precis hem och snart ska jag fika eftersom det är första advent jätte mysigt.

blandad kväll.

Idag har vi varit tillsammans hela dagen. Vi har både haft sjukt roligt och lite mer tråkiga stunder. Vi har blandannat varit i viksjö en större del av kvällen det var lite mysigt, men det var nog mest innan vi drog dit som vi hade som roligast. Nu ska vi kolla på en film sen ska vi väll förmodligen ta oss en tupplur !
puss och hej vi lever för dig.




ps. bilder kommer antagligen läggas upp senare.

jag är så trött på..

..att du gömmer dig bakom dina lögner, du kan aldrig berätta sanningen för mig. och hur kan du försöka vända allt mot mig som om jag visste att det skulle bli så här.. visst, vissa saker visste jag att det skulle bli jobbiga. men det är inte dem som är problemet längre.. det handlar om så mkt mer som jag förut trodde inte betydde något, men när jag tänker efter är det dem sakerna som gör att vi inte passar alls.

hittat mitt gymnasium! :)

hejhej alla glada :)

idag har jag varit på mässan med elin. efter som hon redan vart där sedan lunch så var hon dock klar när jag kom men hon gick med mig när jag skulle runt och så visade hon de hon tyckte var intressanta så det vah kul. vi kom fram till att det gymnasium som vi tyckte var mest intressant var G2 gymnasiet i gustavsberg. det verkar skit roligt. Hantverks programmet (stylist) var det vi tänkte på. ska absolut gå på deras öppet hus som är den 1 december. det här ska klart bli mitt första val, kmr inte bli kul om jag inte kmr in. hoppas hoppas att jag gör det :D

gymnasie mässa.

Imorgon är det älvsjö mässan ! Längtar det ska bli kul att kolla på alla dom olika gymnasie skolorna. Jag och Elin d åker in efter lunchen och kollar ett tag sen ska jag möta Jessica när hon har slutat, så ska vi kolla lite nogrannare på de linjerna vi är sugna på. Men nu ska jag nog ta att sova om jag ska orka upp i morgon.
sovsött (:


sjuk :(

hejhej

nu sitter jag hemma och har det skit tråkigt. vrf går alla bra tv program på kvällen för? vad äre för mening att vara hemma om man är sjuk om man inte kan kolla på något bra på tv. jag missar träningen ikväll med så det suger. aja hade tänkt att städa rummet lite, sen ska jag ta ett långt varmt baaaad! haha höjdpungten för ikväll. men ha det så bra, bye :)

Buss tider.

Hej på er trötta. Min morgon har inte varit särskillt bra för att jag var väldigt seg på morgonen och då missade jag min första buss och eftersom min buss bara går en gång i halvtimmen och det gör ju att jag missar mina andra bussar så kommer jag att komma sjukt mycket försent men men vad kan man göra. Det är första gången vi har slöjd idag så jag ger inte ett särskillt bra intryck till min lärare hehe. Nu ska jag skynda mig iväg till nästa buss, hej så länge !


morning.

Godmorgon :) Filmen igår vart inte så lyckad det kom inte ljud när dom prata utan man hörde bara musiken så vi bytte film men det hjälpte inte heller så till slut kollade vi på kenza och Tyras show, men det var också kul.
Vi åt precis frukost och nu ska vi fixa oss lite sen bär det väll av till skolan :/. Vi har åtminstånde lite kul idag för vi har dans. ses.


sams.

sha sha. Idag har min dag varit hyfsat bra har haft lite ont i huvedet och så. Jag och Natta lösta alla våra problem idag så det var ju bra och det slutade till och med att vi kom fram till att jag skulle sova hos henne. Nu ska vi kolla på en film The holiday. ses.


En sjukt gammal bild på oss kan det ha varit 3 år sen ?


helt slut

hejsan!

nu har jag kommit hem från simhallen, var tvungen att göra en idrotts läxa. inte kul! jag fick simma 40 längder, 1000 meter. fatta hur jobbigt det vah, är helt slut nu. men ända så får jag inte sluta med skolarbetet. ska ta en liten stund och bara ta det lugnt men sen ska jag plugga matte. gud vilken kul söndag! :D not -.- aja men hoppas att ni får det mkt roligare är jag, ha det så bra :)


Hos Farmor och Farfar.

hejhej. Idag har min dag varit väldigt bekväm och mysig. Det började med att vi åkte till ett litet shopping centrum vi kollade ett tag men ingen hittade något. Efter det begav vi oss till Farmor och Farfars hus. När vi kom dit bjöd Farmor på en jätte god middag. Sen spelade vi lite kort och nu ska vi fika så nu måste jag gå.

ut i det kalla.

Hejhej på er där hemma (:

Nu sitter vi här och bloggar igen vilket är rätt så mysigt när idol är på i bakgrunden och ljusen är tända. Ikväll hade vi tänkt att vara ute med vår underbara kompis Fredrik och vi kmr säkert ha det jättemysigt men i slut ändan kmr vi nog att hamna på donken där det är varmt och skönt. Igår så kom vi på en massa smeknamn till dem personerna som går i vår grupp, t ex Babyface kom vi på när en av killarna smila. Glasspinnen kom vi på när en av killarna hoppa, det såg sjukt kul ut ! Men nu måste vi ta och kila ut i det kalla vädret (JOBBIGT) och möta Fredrik. 


                                    

vi vann! :D

tjena tjena!

nu hade jag tänkt att sova faktiskt, är riktigt trött :D men först ska jag bara uppdatera er på vår härliga kväll hemma hos linus. som ni vet så sjöng vi juh sing star, jag och elin vann! haha grymma som vi är ;) fast killarna var riktigt duktiga faktiskt, visste inte att dem kunde sjunga så himla bra men där ser man. vi alla skulle äta där så vi gjorde pannkakor, elr pontus gjorde det mesta^^ dem vart jättegoda! thank you pontus :) haha.. här har vi lite bilder från ikväll. godnatt :) 





action ikväll.

Idag är jag jätte trött eftersom att jag kom i säng väldigt sent igår. Jag har haft so prov/förhör idag som var väldigt stort men jag tror faktist att det gick ganska bra för mig. PÅ lunchen sjöng vi igen och den här gången vart det ännu roligare en igår. Sen har jag gjort lite andra små saker som är ännu ointresantare en det här. Men i kväll så blir det action för då ska jag, Jessica, Pontus och Linus ha singstar/lips kväll hos linus och äta smaskiga pankakor, mums. Men nu ska jag kolla på gossip girl. Ses


min vanliga otur..

hejsan!

asså är man 60 år elr? jag har fan ont i hela kroppen typ. jag måste verkligen komma i gång med träningarna för så här kan jag inte ha det. jag hade tänkt att vara lite smart och lägga mig och sova eftersom jag ändå var så trött och önskat att jag skulle må bättre imorn.. men när jag väl hade lagt mig för att sova så passerade jag trött och övergick till hyper -.- min vanliga otur, nu kmr jag aldrig få sova! haha jaja, jag får väl ligga och vänta till imorgon då. vilket inte helt suger för jag och elin ska med två andra kompisar ha sing star kväll.. vi ska göra pannkakor :D haha jag älskar pannkakor, nästan det godaste som finns ^^ men aja nu ska jag räkna får elr nått så jag kanske somnar till slut. godnatt alla :)

snö hjärtan.

I dag gick jag bara en halv dag i skolan för att det hände en fruktansvärd sak i min familj. Men när jag kom till skolan vart jag på lite bättre humör för då kom jag, Ellen och Elin d på att vi ville sjunga singstar på träffen så då frågade vi om lov och vi fick det, men det roliga var att vi vart flera Jennifer, Debbie, Marcus, Viktor och ante ville också vara med så då delade vi upp oss i lag och körde skicka micken det var grymt kul. Jag hade bara två lektioner Kvar efter rasten och på den ena så skulle vi välja ett tema som vi ville ha på tema dagarna. Jag ville hälst ta lucia men man får inte ta det om man inte kan vara med på själva uppträdandet och det är ju typiskt att jag och Jessica åker till spanien dagen innan så jag kunde inte välja det. Men det är ju ändå roligare att åka till spanien. Men jag och Elin d valde ett new york tema istället som verkar rätt spännande. Efter skolan träffade jag Jessica, då gjorde vi lite läxor, sjöng lips och åt. Sen drog vi till gympa träningen men innan vi gick in gjorde vi jätte fina hjärtan i snön, träningen var lite slö men ändå rolig. Det var den större delen av min dag. Nu ska jag kolla igenom mina so papper inför prov/förhöret som är i morgon så jag hinner tyvär inte skriva så mycket till.

                                       

Sovsött !


nu gäller det

tjabba! har precis haft mitt utvecklingssamtal på skolan så är helt slut, var fan instängd i det där rummet i två timmar nästan.. man blir så paff när man verkligen börjar få in det i huvet att det bara är en månad innan betygen är satta. nu gäller det att jobba riktigt hårt för att få det betyg man vill ha. så då hade jag tänkt att vara lite tråkig och börja plugga spanska och matte, de två ämnen jag hatar mest i hela världen.. wish me luck! :)

street dance.

Hejsan svejsan! I dag hade vi en grymt rolig idrotts lektion. Två grymma dans lärare kom dit och lärde oss street dance Det gick snabbare en vad man trodde men när man kunde stegen så hängde man med rätt så bra. Nu längtar jag faktist till nästa gång vi har idrott för vi ska ha dans tre gånger till. Efter idrotten så hade vi hyfsat lång lunch rast så då passade jag, ellen, elin d och jennifer på att irritera joel eftersom han alltid håller på mot oss, vi lyckdes faktist genom att sjunga och joddla haha.Vi hade några lektioner efter rasten sen åkte jag snabbt hem för att jag måste hinna äta innan jag ska på bio med en massa goamänniskor. Ska ner och köpa pizza nu. ses

Ung & bortskämd och pasta carbonara

Nu ska jag snart sova men jag tänkte bara berätta lite vad jag har gjort sen det förra inlägget. Det första som hände efter att jag hade skrivit klart mitt inlägg var att jag gick och ramla i porten vilket gjorde rätt ont eftersom det var en sten trappa  men det gick ändå rätt bra jag har bara ett stort blåmärke på ryggen men det är bara att bita ihop. Men när jag kom till pappa så var jag faktist rätt duktig och försökte skriva min bilduppsats men det gick inte särskillt bra, efter det åt jag en riktigt god middag pasta carbonara det var nog faktist en av dom godaste jag har ätit. Senare så såg jag på ung och bortskämd så himla roligt pogram.

sweet dreams 

 
 


fritid eller ?

Hejsan. Min dag har inte varit den roligaste idag men men, jag har jobbat sjukt mycket idag och jag hade matte diagnos som faktiskt gick förvånandsvärt bra. Men efter allt plugg i skolan blir man jätte trött och då vill man ju helst bara lägga sig i soffan och slappa. Men nej nej det får man ju inte, man har ju inlämmnings uppgifter som man måste göra och prov som måste pluggas till. Men eftersom att jag är så trött så tänker jag inte börja plugga en, man måste ju få lite fritid eller ? men ska dra till pappsen nu så hej så länge !


trööööött!

Godmorgon alla trötta :)

första dagen i skolan efter lovet då, känner mig inte så taggad faktiskt men vad gör man? sitter och dricker mitt kaffe och tvingar mig till att vara vaken, är så himla trött så det är inte sant.. haha kanske borde sova tidigare än 04:00. men nu ska jag fixa mig lite innan jag drar till skolan så vi hörs :)


välkommna !

Hejhopp alla glada. Det här är vårat första inlägg så vi hade bara tänkt att presentera oss lite kort. Vi är två otroligt glada och unika tjejer, vi gillar att vara ute och umgås med våra vänner, träna hårt och vi båda har ett stort musik intresse. Vi hoppas att ni spanar in våran blogg. Bamsekramar !