blont!!!

tjabba!

du är det slut på all stress. har färgat håret så kmr nog stanna hemma resten av lovet tror jag. jag har blivit blond! elr delar av håret iallafall -.- det är snyggt på andra men på mig inte alls. så jag behöver inte stressa någonting, ska bara sitta hemma och slappa :) haha okej kanske inte men jag kmr ha mössa på mig iallafall xD ¨kmr förmodligen att färga om men tills dess, mössa på! aja, tidigare idag så har jag varit med linda i kista. eftersom jag har presentkort så tänkte jag shoppa lite men när jag kom dit så hitta jag inte ett skit. elr köpte en kjol, det var typ allt :P inte en lyckad shopping dag för mig inte. sen så följde linda med till min träning, hon kunde inte vara med men hon skulle kolla på. fast till slut vart det inte så mkt att kolla på för jag hitta min väg till fiket där jag sedan drack kaffe resten av träningen. bäst att passa på nu när inte elin är där, då får jag knappt sitta i fem minuter innan vi ska köra igen x) men det är väl bra i sig antar jag^^ nu har hon varit i spanien i typ två veckor elr mer. saknar dig grymt mkt gumman och är i samma stund grymt avis att du fortfarande är kvar i den härliga värmen -.-

jag har valt att skriva om spanien när elin kmr hem istället, då blir det bilder också så det blir lite roligare då. men jävligt kul var det iallafall! :D<3 bye for now :)


sitter pa internett cafe.

Nu sitter jag har i spanien po ett internett cafe. Jag har haft tvo grymt roliga veckor, jag vill so garna beretta allt men jag hinner inte for tiden ar snart slut, men jag har i allafall haft det bra och det har varit ganska fint vader ungifer 25 grader varmt. Jag skriver mer sen hej so lange.

aldrig en lugn stund

hejsan alla!

nu är jag hemma från teneriffa, saknar det redan :( även fast jag bara varit hemma i lite mindre än en dag. det var så himla kul! jag får berätta mer om det när jag kmr hem (igen), jag ska till jämtland över jul så måste börja packa upp mina kjolar och shorts och slänga i mjukis byxor och jeans. man får aldrig en lugn stund, först satt jag på ett plan i 6 timmar och nu ska jag åka bil i 8! verkligen inte roligt :( men det blir nog kul när jag kmr fram :P ha det så bra och NI FÅR HA EN SKIT BRA JUL!! :D pussar från mig :) <3

packat och klart :)

tjabba alla glada

nu sitter jag på golvet och undarar om det är något jag har glömt att packa ner, jag brukar alltid glömma det viktigaste och kommer inte på det tills det är försent så jag kmr inte lämna det här golvet tills jag är helt säker på att jag inte har glömt något. och så är det bara! längtar som fan tills teneriffa :D blir hämtat av elin och hennes pappa runt halv 4 inatt, elr vilken blir imorgon bitti :P aja jag längtar iallafall. jag vet att jag borde sova nu så att jag inte blir riktigt negativ i spanien, elin sa att jag var TVUNGEN att sova, tror inte hon tycker jag är så kul elr trevlig när jag är negativ :P aja men jag kmr hem om en vecka så då kmr jag lägga ut bilder och berätta allt om hur det var :D elr iallafall den veckan, sen får elin skriva när hon kmr hem. hon ska juh vara borta i en månad typ, så himla avis :( elr inte när det är jul, för då är det skit mysigt att vara i sverige :) nu har jag tänkt igenom all min packning och jag är fan nästan helt säker på att jag har allt så jag säger heejdå till er och så ses vi om en vecka igen :D<3


SPANIEN !

Nu åker vi till SPANIEN, i natt ! Det är helt sjukt kan inte fatta att tiden har gått så fort. Nu är i allafall väskan färdig packad (tror jag) så det är ju skönt. Det kmr att bli så himla roligt och skönt, hoppas att man får lite färg också när man ändå är där. Nu måste jag sova för jag ska upp om tre timmar, så ha det bäst alla underbara! Hejdå Sverige och Hola Espania. Det här blir mitt sista inlägg på väldigt lång tid. PÖSS !


Jessica och Elin


bastu mys !

Idag gick jag upp kockon sju för att jag och Jessi skulle till 8 träningen. När vi kom dit var det nästan inga där så det var jätte skönt. Men vi blev lite besvikna på att bejbiface inte var där (fy på dig).Det blev faktist några suveräna volter idag så det var jag jätte stolt över. Nu ska jag, Natta och Jessica ha bastu mys! ses (:

grym dag.

Heeeejjjj. Idag har min dag varit grym. Vi slutade jätte tidigt och vi fick cupcakes, men den blir bara bättre och bättre för snart ska vi få gäster och fira Sandra som snart fyller 18 så grattis till henne! Efter vi har ätit tänkte jag smyga iväg och vara med Jessica och Fredde det ska bli skit kul :)



En bild från i sommras hemma hos min mamma.


vimsdag

Det har varit sjukt konsting men roligt i dag. Det hela börja med att jag trodde att min vecka klocka hade ringt så då gick jag upp och dusha, sen så gick jag och kollade klockan och då stod det att den var 02.30 men då trodde jag bara att klockan var pajj så jag satt på mobilen men det var samma sak där,  så jag gick och la mig igen fast det var lite svårt att sova då för man blir ju fan klar vaken när man dushar. Men det var helt sjukt. När ja kom till skolan så baka vi american pancakes det var jätte gott sen gjorde vi powerpoint presetationer som faktist var ganska kul att göra. Efter vi hade haft lunch så spela vi basket och det bästa med det var att vi vann över killarna. Men när vi spela så börja jag skjuta på en korg som inte ens var med i matchen så sen visa dom vilken våran korg va, men borta som jag var så skjöt jag där motståndarna skulle göra mål men jag träffa i allafall inte. Så det har varit en vimsdag idag. Det är nog för att jag inte har sovit något under hela veckan. Nu ska jag sova så att jag inte gör bort mig i morgon också ;)

pluggning nästa?

tjabba!

asså hur många läxor jag än gör så blir högen av dem bara större och större -.- nu har jag 3 prov imorn och typ 3 stora uppgifter som ska lämnas in. det kmr inte gå bra för mig asså xD fast matte provet kmr nog gå bra, så det är en grej jag iallafall inte behöver bry mig om.. det är engelskan och fysiken som jag är mer oroad för. engelskan är det jag annars är bra på men att lära mig en text utantill tills imorn är ganska omöjligt för mig, jag måste prata 3 minuter. haha okej när man säger det högt kanske det inte låter så farligt men det är det :O fysiken har jag inte pluggat till alls men jag har frågorna som kmr på provet så det är bara att plugga på dem så funkar det nog också. det är det jag gillar med min no lärare, han ger oss frågorna som ska komma på provet xD lite dumt av han men awsome för oss :D aja ska möta linda nu, mkt roligare att plugga om man har någon att snacka annat med ockå^^ see you later<3


temadag 1

Hallu! Idag hade vi vår första tema dag och jag hade the big apple (Newyork) det var helt okej faktist. Vi kollade på film och till det fick vi salta pinnar och caprisonne, sen gjorde vi någon kort uppgift och sen fick vi sluta. Imorgon blir det nog roligare för då ska vi baka cupcakes och american pancakes (mums) sen blir det lite basket. Nu ska jag ta och äta något sen blir det väl träning med Jessi som gäller.

kvarsittning -.-

tjabba folk!

är lite butter idag.. har precis kommit hem från skolan, slutade egentligen två men smart som jag är så har jag varit lite över duktig så fick kvarsittning som ett tack av lärarna. dem är bara sååå generösa -.- dem gillar mig för mycket så dem vill ha kvar mig längre i skolan, så måste det vara (a) men det var kul faktiskt, det var jag och två från klassen som satt i ett litet rum. haha jag satt och jobba och killarna satt och hade musiken på högsta volym. jag fick många komentarer om att mina ögon är fina. det började som komentarer och slutade som nån jäkla poesi. dem var riktigt duktiga på det, elr en av dem iallafall :P aja, ikväll är det träning, yeii :) ska möta elin innan tydligen så det blir väl snart tror jag :P man vet inte riktigt med henne ;) men det ska bli kul, tänkte ta kort på träningen idag så dem kanske kommer upp senare. måste dra nu, ses! :) <3

December 6/12

Hejhej. Idag har min dag varit en ganska vanlig dag förutom att andreas har snott mina skåp nycklar och vägrat lämna tillbaka dom, killar asså :P Men annars har min skoldag varit ganska mysig för vi var bara halv klass idag och då vart det lugnare så jag fick mycke gjort. När jag var på väg hem så bestämde jag mig att jag skulle till mamma och hämta dom sista sakerna inför resan, men när jag väl var där så svara varken mamma eller Per i telefonen och det var till dom jag skulle hämta saker till, hmm. Eftersom jag ändå var där gick jag en lång promenad med Luffsen min älskade vovve. Det var faktist jätte mysigt att vara ute med honom, han älskar snö så han var rätt galen, men det var kul. Jag kom precis in med honom och han var så himla blöt så jag var tvungen att torka honom, jobbigt för att snön fastnar i hans päls och det är svårt att få bort det så det tog ju sin tid. Men nu ska jag åka till pappa så chingeling !




jessi jessi jessi.

Haha jessi jessi jessi hon tar bort detaljerna som är viktiga, så nu tänkte jag berätta lite hära, det där med att hon vann på wii det var faktist bara med ett poäng så tro inte att hon är sååååå mycket bättre en mig. Dessutom så lät jag ju henne vinna (a). Jessica var också rädd iallafall när vi såg den dära sjukt sjkut läskiga personen. Jag överdriver värkligen inte när jag säger att hon/han såg sjukt sjukt läskig ut. det är svårt att förklara men det var inte bara hur personen såg ut utan det var gångstilen, hur håret hängde när han/hon gick och själva hållningen om ni hade varit där hade ni också tyckt att det var sjukt sjukt läskigt. Jag håller faktist med Jessi att det var en oförglömlig 4 december, för det hände både sjukt läskiga saker och sjukt roliga så det lär nog bli ett minne som man inte glömmer. Oj oj det börjar bli rätt sent och det är ju skola imorgon så jag ska nog försöka att sova nu fast jag inte är så trött. puss!

awsome film, en pinsam video och en livrädd elin! x)

tjabba tjena!

igår var en riktigt rolig kväll! den började med en awsome gammal film och slutade med en riktigt pinsam video och en skit rädd elin. haha en oförglömd 4 december :) vi möttes i centrum först för att köpa lite godis och läsk sen när vi kom hem så tog vi lite kort innan vi satte oss till rätta och började kolla på filmen. john tucker must die är gammal men ändå riktigt bra. haha det är en sådan typisk vår film^^ efter filmen så skulle elin sminka mig lite och det vart väl bra, haha efter ett tag iallafall x) vi skratta så mkt att elin var tvungen att ta en paus för att gå på toa haha. sen smsa vi fredde och vi gick och mötte honom, vi skulle hem till hans pappa för att han skulle ut med hunden. hans hund är skit sööt! så fort vi kom ut för dörren så ville hon gå in igen. hon vägra att gå mer än en meter ifrån honom, så himla gulligt att se. när vi vart ute en stund så gick vi upp till fredrik och spelade lite wii. haha skit kul, och jag vann över elin. alltid kul att vinna över henne x) sen på vägen hem tänkte vi att vi skulle spela in en video. det för oss till den pinsamma videon jag skrev om i börjad. vi tänka spela in en jul video, så elin höll i kameran och sjöng "jag ser det snöar i bakrunden" och jag skulle dansa och mima. sen när vi kom till en backe så var den en snygg kille som gick mot oss. jag slutade direkt dansa fast elin förtsatte att sjunga, vi var juh inte direkt seriösa så det lät inte direkt skit bra. när hon märkte att han var där så var han redan nära och han små skratta när han gick förbi haha x) och vi filmade allt så det är awsome :D roligaste minnet nummer 1! när vi var på väg hem så såg vi en person som gick efter oss, den såg riktigt läskig ut asså! vi började springa tills vi vi inte såg personen längre. efter ett tag så var den bakom oss igen, den lixom kom upp från ingenstans :o  vi kutade hem och låste dörren. precis innan vi skulle sova så var jag tnungen att låsa upp dörren för att mina föräldrar skulle kunna komma in när dem kom hem från middagen. då vart elin lite skraj, så jag sa att det finns ingen som skulle komma in, förutom personen som var bakom oss på vägen hem. tänk om den skulle komma in på rummet och bara stå där och stirra på henne. då vart hon skit rädd och våga knappt sova xD roligaste kvällen asså haha. bilder kommer senare :)

tidigare igår så var jag och elin på waynes coffee, det var riktigt mysigt. måste göra det fler gånger.
                     
                     


ensam igen ..

Så var man ensam igen... Så himla tråkigt först har jag varit sjuk i två dagar och nu när man är lite bättre igen så kan ingen göra något. Jag skulle vara med Natta men hon ville ut, eftersom jag precis har blivit bättre så kändes det inte som någon bra idè. Men som tur är så kanske Jessica kan möta mig lite senare efter hon har varit på middagen (hoppas). Idag har jag börjat packa lite inför Spanien resan vilket är ganska så spännande. Jag packar oftast för mycket så jag måste alltid packa ur en hel del och det är ju inte så himla kul eftersom man vill ha med allt, men man måste ju få plats med shopping också hehe.

waynes caffee!

hejsan alla glada :D

nu är jag på väg att möta elin vid stationen, vi har bestämt att vi ska ta en fika på waynes coffee i jakan så det ska bli mysigt. jag vet inte riktigt men natta kanske ska komma så det ska bli awsome! haha asså jag fryser när jag bara kollar ut genom fönstret, kmr dö där ute. tur att det inte är så långt till stationen. direkt när jag kmr till waynes coffee ska jag ta en STOR chai latte :D vi kmr ha så kul :) fast jag ska på middag ikväll så kmr bara kunna vah ute till typ 6 elr nått :/ inte lika kul.. men nu måste jag springa så att jag hinner med tåget, ha det så bra! :) <3

bilderna ifrån den "blandade kvällen"

Hejsan på er alla. Jag har inte haft så mycket att berätta eftersom att jag har varit sjuk dom två senaste dagarna men nu mår jag i allafall bättre. Imorgon har jag och Jessica bestämt att vi ska ses en stund på dagen det ska bli jätte kul och det kommer nog att bli hälgens höjdpunkt i allafall för mig.

Ps. Här är lite av bilderna som jag har lagt in på datan ifrån den "blandade kvällen".